Innostaen

Koulutustoiminnan vuosi 2023

Kiinteistö- ja rakentamisalan huippuseminaarit ja koulutukset ovat koonneet vuoden aikana tuhansia alan toimijoita yhteen. On ollut ilo huomata, kuinka ajankohtaisen tiedon ja osaamisen kasvattaminen, kollegoiden ja asiakkaiden kohtaamiset ja verkostoituminen ovat tärkeä osa yritysten strategiaa.

Olemme vuoden aikana kehittäneet koulutuksia ja toimintaamme yhdessä kouluttajien ja opiskelijoidemme kanssa. Meille on tärkeää panostaa laadukkaaseen ja vaikuttavaan koulutukseen ja innostavaan oppimisen ilmapiiriin. Näitä kokemuksia tukevat digitaaliset ja fyysiset työympäristömme, jossa on hyvä opiskella.

Olemme vuoden aikana saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Koulutuspalautteemme keskiarvo on 4,35. Se kertoo tavoitteidemme onnistumisesta. 

Ympäristövastuullisuus on kasvanut osaksi jokapäiväistä toimintaamme niin toimitiloissamme kuin koulutusten sisällöissäkin. Olemme onnistuneet tavoitteissamme pienentää hiilijalanjälkeämme ja kasvattamaan vihreää kädenjälkeämme. Yhdessä viemme koko alaa eteenpäin.

Tiedossa kasvua.

Sitaattimerkki

Varmuutta ja valmiuksia uudenlaisten haasteiden kohtaamiseen

Eeva-Sofia Hiscock, liiketoimintajohtaja / kiinteistöliiketoiminta, taloushallinto, kiinteistönvälitys ja -arviointi

Eeva-Sofia Hiscock
Sitaattimerkki

Epävarmuuksien vuosi yllätti

Anu Karvonen, liiketoimintajohtaja / rakennuttaminen, valvonta ja infra

Anu Karvonen
Sitaattimerkki

Pidä tiedosta kiinni!

Katja Haarma, liiketoimintajohtaja / isännöinti ja asuminen, tekninen ylläpito, juridiikka ja kiinteistöpalvelut

Katja Haarma

Tutustu myös