Innostaen

Asiakkaamme kertovat

Koulutuksissamme käy vuosittain noin 5000 kiinteistö- ja rakentamisalalla toimivaa ammattilaista.

Asiakaspalautetta

Sitaattimerkki

Sain hyvää tietoa ja varmuutta työhöni. Luennoitsija 10.

Asiantuntevat ja hyvät opettajat yhdistettynä mielenkiintoisiin aiheisiin teki koulutuksesta antoisan. Itselleni aihealueet olivat myös aika uusia ja sen myötä haastavia, mistä pidin ja koin, että jo parissa päivässä opin erittäin paljon uutta.

Asiantuntevat luennoitsijat, verkostoituminen, rakentavat keskustelut, selkeä viestintä kurssin ajan.

Yllättävään tilanteeseen pystyttiin vastaamaan paremmin kuin hyvin. Kiitos järjestäjille osaamisesta!

Sitaattimerkki

Osaavat luennoitsijat, ryhmääntyminen muiden alan toimijoiden kanssa. Silmät avautuivat myös muille mahdollisille työpoluille.

Mukavat järjestäjät ja luennoitsijat, osallistujien esittäytyminen, kysymismahdollisuus chatissa, verkkomahdollisuuden järjestäminen, kattavat materiaalit, opetus mentaliteetilla, etteivät opiskelijat vielä asioita tunne.

Kaikki aiheet, mitä käsiteltiin, olivat erittäin tärkeitä ja jokapäiväisen työn kannalta auttavat minua. Minua auttoi lisäksi läpi käytyjen asioiden lisäksi lakikirjaan tutustuminen ja alleviivaukset. Hienoa oli, kun luennoitsija kertoi, mistä laista kyseinen asia löytyy. Tähän ei ole normaalissa työssä aikaa. Erinomainen koulutus. Yhteydet pelasivat Teamsin kautta.

Sitaattimerkki

Huikeat luennoitsijat ja monipuolinen koulutussisältö sekä keskustelut ja kokemusten jako muiden osallistujien kanssa. Useissa Kiinkon koulutuksissa mukana olleena voin taas kerran sanoa, että nämä ovat laadukkaita kokonaisuuksia joita voin vilpittömästi suositella kollegoille!

Oli mahtavaa, että tilaisuus kurssin pitämiselle järjestyi netin kautta. Nyt arvostaa sitä, että ei tarvinnut lähteä matkustamaan pääkaupunkiseudulle. Firmakin säästää ison määrän euroja matka- ja hotellikustannuksista. Toivottavasti jatkossakin on mahdollisuus osallistua koulutuksiin Teamsin kautta. Koulutuksessa oli parasta asiantuntevat kouluttajat! Kiitokset kaikille.

Luennoitsijat olivat asiantuntevia ja esitysmateriaalit olivat selkeät, sekä he osasivat painottaa tärkeitä asioita. Kiitos luennoitsijoille! Järjestelyt onnistuivat taas hyvin ja päivä eteni selkeästi ja johdonmukaisesti. Siitä kiitokset!

Etukäteisvalmistelut ja ohjeistukset osallistujille oli tehty todella huolella ja teamsin kautta osallistuminen toimi hienosti. - Luennoitsijat olivat valmistautuneet hyvin ja luentomateriaalit olivat hyvät. - Ryhmätyöskentelyssä tuli hyvin ajatuksia ja mielipiteitä toisilta valvojilta.


Kouluttautujia: 4295

Koulutuskeskuksen koulutuksissa 2595
Koulutussäätiön koulutuksissa 1700

Hyväksytyt hakemukset yhteensä: 4128

Koulutuskeskus 3059
Koulutussäätiö 1069

Opiskelijavuosikertymä yhteensä: 328,4

Muu ammatillinen koulutus 200,5
Tutkintokoulutus 127,9

Tutustu myös