Innostaen

Asiakkamme kertovat

Koulutuksissamme käy vuosittain noin 5000 kiinteistö- ja rakentamisalalla toimivaa ammattilaista. Koulutuspalautteemme keskiarvo on 4,35, ja opiskelijapalautteen NPS on 71,43.

Sitaattimerkki

Aihe oli osuva, ja tässä moduulissa toiminnallisuus eli oma tekeminen korostui, mikä oli erittäin tärkeää, koska näitä asioita oppii vain tekemällä.

Koulutuksessa parasta oli aiheen tärkeys, asiantuntijoiden panos, läsnäolon mahdollisuus, innostuksen havaitseminen ja jakaminen.

Koulutuksessa antoisaa minulle oli asiantuntevat luennoitsijat, tuli tunne että tiedetään mistä puhutaan. Meidät kaikki otettiin hyvin vastaan ja mielestäni tiimiydyimme nopeasti ja helposti. Kaikki uskalsivat osallistua keskusteluun, oli helppo olla yksi opiskelijoista. Vertaistukea löytyy kaikista opiskelijoista, koska olemme tilanteessa samoilla viivoilla. Pitkästä matkasta huolimatta olin todella tyytyväinen osallistuttuani lähiopetukseen.

Sitaattimerkki

Asiat olivat tuttuja, mutta nyt kun ne nostettiin keskiöön, sain uutta ajattelua niihin.

Hyvä kattaus napakoita esityksiä, joissa aihetta käsiteltiin monelta näkökulmalta.

Hyvä ja selkeä kokonaisuus. Saavutettiin se mitä koulutuksesta lähdettiin hakemaan.

Hyvät luennoitsijat jälleen! En ole työssäni veroasioiden kanssa tekemisissä, joten tietopaketti oli tuhti ja tuli tarpeeseen. Esimerkkitapaukset havainnollistavat asiaa, mutta vaativat kyllä vielä paljon itsenäistä pureskelua kaikessa rauhassa. Leppoisa tunnelma ja palvelu pelasi. Suosittelen lämpimästi.

Sitaattimerkki

Koulutuksesta jäi mieleen innostavuus, ja on hyvä, että meiltä tullaan vaatimaan panostusta tähän koulutukseen ihan oikeasti. Näin opimme ja saamme kaiken hyödyn irti.

Koulutuksessa on ollut osaavat ja asiantuntevat henkilöt kouluttajina. Paljon hyviä esimerkkejä. Koulutuksessa käydään pintapuolisesti rakennuttamisen asioita läpi. Koulutuksesta on ollut paljon apua itselleni, kun olen vasta hetken työskennellyt rakennuttamisen puolella.

Opetuspäivät menee nopeasti, joten se kertoo opetuksen olevan kuunneltavaa ja mielenkiintoista.

Rento mukava keskustelumainen tyyli. Mukava, että voi kysellä ja keskustella aiheista eikä vain kuunnella koko päivää.

Sitaattimerkki

Kiitos, opin hurjan paljon ja tämä koulutus on varmasti avain kokeessa menestymiseen!

Tutustu myös