Innostaen

Koulutustoiminnan vuosi 2022

Vuoden aikana olemme kehittäneet oppisen tapoja uusilla digitaalisilla alustoilla. KiinkoAkatemian tarjoamat mahdollisuudet koulutusten monimuotoisiin verkkosisältöihin ja digitaalinen oppimisympäristö KiinkonMoodle tuottavat uudenlaisia oppimisen ja osaamisen kokemuksia.

Etä-, hybridi- ja lähikoulutukset ovat vakiintuneet osaksi päivittäistä tekemistämme. Meille on tärkeää panostaa laadukkaaseen koulutukseen ja innostavaan oppimisen ilmapiiriin. Näitä kokemuksia tukevat uudet digitaaliset ja fyysiset työympäristömme, jossa on hyvä opiskella.

Olemme tehneet entistä enemmän ympäristövastuullisia päätöksiä toiminnassamme ja laajentaneet kaikki koulutus- ja toimitilamme osaksi WWF:n Green Office -ympäristöjärjestelmää. Vastuullisuus näkyy myös merkittävänä osana koulutustemme sisällöissä.

Koulutuksissa olemme kohdanneet toisiamme niin kasvotusten kuin verkossakin. Vuosi on korostanut yhteistyön, ammattitaidon ja välittämisen merkitystä. Yhdessä kehittäminen, oppiminen ja vastavuoroinen arvostaminen tuottavat onnistumisen iloa ja osaamista niin asiakkaille, kouluttajille kuin kollegoillekin. 

Olemme vuoden aikana saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Koulutuspalautteemme keskiarvo on 4,3. Se kertoo tavoitteidemme onnistumisesta. Tiedossa kasvua.

Sitaattimerkki

Vuosi 2022 oli ammatti- ja erikoisammattitutkintojen vuosi. Tutkintojen arvostus on noussut sekä työntekijöiden että työnantajien keskuudessa. Meillä jokainen tutkinnon suorittaja otetaan vastaan yksilönä, ja Kiinkon tutkintopuolen ammattilaiset saavatkin paljon kiitosta sekä osaamisestaan että kannustavasta otteestaan luotsata tutkinnon suorittajat saattamaan työnsä valmiiksi. Kannattaa lähteä rohkeasti katsomaan mahdollisuuksia.

Katja Haarma, liiketoimintajohtaja / isännöinti ja asuminen, tekninen ylläpito ja kiinteistöpalvelut

Katja Haarma
Sitaattimerkki

Jatkuva oppiminen, jatkuva muutos ja kokeilukulttuuri ovat tätä nykyä meidän uusi arki. Ilmoittautumiset tulevat vieläkin myöhemmin kuin aiemmin ja hybridi haastaa koko ajan miettimään uusia aktivointimenetelmiä.

Anu Karvonen, liiketoimintajohtaja / rakennuttaminen, valvonta ja infra

Anu Karvonen
Sitaattimerkki

Kun maailman muuttuminen ei hidastunutkaan ja opimme huomaamattamme nauttimaan vauhdista, kokemuksemme onnistumisista ja arvostuksesta muuttivat nekin osin muotoaan. Uudenlaisinakin ne säilyttivät kuitenkin paikkansa Kiinkon tarjoaman koulutuskokemuksen kriittisinä elementteinä ja asiakassuhteidemme vaalimisen sopivan herkkinä mittareina. Me kiinkolaiset, kouluttajamme ja asiakkaamme pelaamme kaikki samassa joukkueessa – arvostus toisiamme kohtaan on vastavuoroista, ja kun onnistumme, onnistumme yhdessä.

Eeva-Sofia Hiscock, liiketoimintajohtaja / kiinteistöliiketoiminta ja kiinteistöjohtaminen, kiinteistönvälitys ja talous

Eeva-Sofia Hiscock

Tutustu osaamisalavideoihimme!

Tutustu myös